DJ Kongerslev

Jeg har spillet siden 1983 og har i mange år spillet på flere diskoteker og spillet til utal af 80’er fester (Totallys 80s) i Hjørring, Garden Party og Reparty 80s (i Aalborg) og altid en speciel stemning til disse fester.. Derudover nyder jeg at spille til alle former for private fester, da stemningen altid er i top !

De sidste 3 sæsoner har jeg haft den store fornøjelse at spille musik til kampene i futsal og det giver et boost i én, med sådan en stemning der er i hallen – både før og under kampene. Det er der ikke andre steder i Danmark, der kan hamle op med.

Derudover har jeg de sidste mange år spillet til en masse blandede fester:
Sammen med forskellige livebands (Bl.a. med Petrols, Version 1.0 og Kandis), firmafester, julefrokoster, 40-70 års fødselsdage, bryllupper, kobber- og sølvbryllupper..

Mit musikleksikon spænder bredt, tidsmæssigt fra 70erne til de nyeste radiohits. Hovedvægten er dog musik fra 80erne blandet med lidt fra 60erne, 70erne og de største radiohits fra 90erne og til i dag..

Min force ved mine jobs er, at jeg ikke spiller alt for højt men fokuserer på at volumen er på det niveau, at gæsterne kan snakke sammen ved bordene samt at alle får en oplevelse og en god fest..

I er meget velkomne til at følge med på min facebookside.

Her har I muligheden for at følge med i mine jobs i weekenderne og måske DU / I står og mangler noget godt musik og en DJ der ved hvad der skal til..

Hilsen
Bent Kongerslev

 

Besøg mig på Facebook

Egotag-team

Indehaver: Bent Kongerslev

DJ Kongerslev

Grønningen 47
9800 Hjørring

Telefon

Telefon : 40 31 70 32