Status ved årsskiftet.

2018 blev det første hele kalenderår i Hjørring Futsal Klubs historie og det er gået over al forventning.

Ambitionen for Hjørring Futsal Klub er, at vi skal spille med i toppen af dansk futsal og det gør vi.
Vores Liga Vest-hold slutter 2018 af på førstepladsen, hvor vi samtidig også besidder top 3 på topscorerlisten og i den næstbedste række har vi yderligere to hold med helt fremme.

I foråret havde vi et U19 hold med til det Jysk-fynske mesterskab og på kvindefronten havde vi et u18 hold, der gik igennem deres pulje med 10 sejre i 10 kampe og en målscorer på 51-1.
Det er alt sammen tal og statistikker, som vi er meget stolte over, men vi er også meget bevidste om, at der fortsat er arbejde, der skal gøres.
Hjørring Futsal Klub er mere end blot vores populære Liga hold.

Vi har også en stor ungdomsafdeling, der ligesom resten af klubben også gennemgår en løbende optimering. På vejen mod, at skabe dygtigere spillere i ungdomsrækkerne arbejder vi hele tiden på, at gøre vores trænere dygtigere. Derfor inviterede vi i december måned Tai Regel Pundik til Hjørring, hvor han afholdt et dobbeltkursus for størstedelen af vores trænere.

At arbejde med udvikling af en ungdomsafdeling er ikke et job, der bliver løst over en weekend og det er derfor en proces, der vil fortsætte de kommende år.
Det ultimative mål er naturligvis, at have de bedste ungdomshold i alle årgange, men vejen dertil er lang og vi har stadig flere årgange, hvor vi ikke har hold og en stort set tom pigeafdeling. Der er mange ambitioner og ønsker, men vi arbejder os hele tiden frem mod målet.

På den korte bane håber vi på, at vi med vores dygtige trænere og gode rammer kan blive et naturligt samlingspunkt for de bedste futsalspillere i Hjørring og omegn og derigennem skabe en kontinuerlig produktion af spillere til vores Liga hold.

2019 tegner til, at blive et utroligt spændende år. Med en førsteplads, der skal forsvares og et slutspil indenfor rækkevidde, bliver der garanti for spænding og hårde kampe og det giver kun spillertruppen ekstra motivation.
Med de gode præstationer fra 2018 in mente, så er det svært, at forlange mere ud fra de nuværende forudsætninger og rammer vi har, så målet for 2019 må være, at vi fortsætter niveauet.

Derudover forventer vi, at der i 2019 bliver oprettet en 1. division og det er denne begge vores Kval A-hold kæmper om kvalifikation til.

2018 blev sluttet af med tilskuerrekord, da op mod 600 tilskuere så topbraget mod SUB Sønderborg Inter. Jeg vil gerne takke for den massive opbakning, vi har fået på vores hjemmebane i Park Vendia og jeg håber, at den vil fortsætte i 2019 også.

Det er dyrt, at drive en futsal klub og med et hold i Liga Vest, så bliver det ikke billigere. Jeg vil derfor gerne takke alle vores sponsorer, der har lagt det økonomiske fundament til, at Hjørring Futsal Klub kan eksistere og en særlig stor tak til vores hovedsponsor, Sparekassen Vendsyssel, for deres store støtte og ikke mindst for, at de sørger for gratis entré til alle vores hjemmekampe.

Her til sidst mangler jeg kun at takke én gruppe, men det er måske også den vigtigste af dem alle, for uden dem ville tingene ikke fungere. Stort tak til hele holdet af frivillige, der helt fra Liga og ned til de yngste årgange lægger utallige timer i klubben.

af Peter Steen

Comments are closed.